söndag 29 november 2009

50 ungdomar tog emot Jesus på Dekarsön, Ö-vik!

Från Mission Jesus nyhetsbrev nr 2:

"Jag fick glädjen att komma med under några dagar på Tejp ungdomsläger i Örnsköldsvik på Dekarsön. Det vimlade av ungdomar överallt och skratt och liv. 350 personer hade mött upp från hela landet för att möta varandra, umgås och söka Gud, för första gången eller mer.

Varje kväll samlades alla och även folk utifrån kom på besök. Lovsången var på max ( det lät så!) och ungdomar med vuxna tillbad Gud och Ordet predikades. Vilken god atmosfär av längtan, enkelhet och spontanitet. Ledarna hade bett om att Gud skulle komma starkt över ungdomarna och att Tejp skulle ta ett steg vidare i det Gud hade tänkt. Varje kväll förstod jag att Jesus berörde ungdomarna , en efter en.

På torsdagen predikade en EFS pastor, Helen Marksén, om Guds helande förmedlat genom Jesu sår. Efter en berörande predikan gick vi vidare för att betjäna ungdomar till frälsning och helande. Efter en kort appell och Guds vidrörande räckte ca 25 ungdomar upp sina händer för att visa att de ville ta emot frälsning. Vi bad frälsningsbönen tillsammans. Vilken helig stund!

Därefter skulle vi be för sjuka och genom kunskapens ord från Den Helige Ande fick vi se hur flera blev helade från olika fysiska sjukdomar. En man utifrån hade kommit på mötet genom en väns inbjudan. Han hade skadat sig flera gånger, i ryggen, kunde inte lyfta sin arm, ramlat och skadat knät, kunde inte böja utan smärta. Där han stod kom Jesus till honom och han vittnade om och om igen hur Jesus botade honom, först den ena efter den andra skadan. Sedan
frågade jag om han ville testa detta genom att springa runt i tältet. Han var helad! Halleluja!

Som om inte detta var nog blev flera ungdomar helade, enligt deras vittnesbörd! På fredagen predikade en evangelist från Etiopien, Gizachew Ayka, och tillsammans på två kvällar fick vi tillsammans se ca 50 fantastiska ungdomar ta emot Jesus som sin Frälsare.
Tack Gud för allt vad du gjorde i Örnsköldsvik!
Christer Borg"

Källa: http://www.missionjesus.se/nyhetsbrev/Nyhetsbrev_2_web.pdf

söndag 22 november 2009

"Gud gör grejer"

Bota de sjuka [Gud gör grejer] - Crossnet 11 november 2009

David Åhlén skriver:
"För snart två år sedan blev jag på ett nytt sätt drabbad av Guds
medlidande för de sjuka. Gud talade till både mig och min fru om en ny
tid vad det gällde att be för de som lider av olika sjukdomar. Vi
började ta små steg i detta och upplevde hur Gud var med oss när vi lade
händerna på dem som led...

läs den spännande fortsättningen - http://www.crossnet.se/portal/article.do?oid=265225

Samt
http://ovresalen.wordpress.com/

och
http://twitter.com/ovresalen