onsdag 25 mars 2009

Lettland kallar!

Latvija calling!

Av Per och Majbritt Altsved på Kristet Center

En onsdagsmorgon för några dagar sedan vaknade Majbritt upp från en dröm där hon hörde telefonen ringa, hon svarar och hör en röst säga, ” Latvija calling", inget mer, hon upplevde att det var Herren som kallade till Latvija (Lettland).

På söndags morgonen tre dagar senare ringer telefonen och det är en man från Lettland, han är på väg till Stockholm med färjan och vill träffa oss. Vi bestämmer möte och är tillsammans under dagen varvid han inbjuder oss för möten i Riga, en businessbankett på en restaurang och att tala in ett program över radio i Lettland som har över 100 000 lyssnare.

Vi bestämmer oss snabbt och veckan därpå är vi i Riga. Mötet på restaurangen blir någonting extra, många blev frälsta och Andens kraft kom ovanligt kraftfullt över människor till helande och upprättelse. Profetisk smörjelse och kraftfulla manifestationer. Jag vill gärna nämna om en yngre kvinna och en man som just samma dag kommit ut från fängelset som kom fram för frälsning och Guds kraft verkade starkt över dem till befrielse och helande.

Jag kunde göra en iakttagelse i slutet av samlingen på restaurangen. En ung servitris som gick runt och hjälpte till vid borden stod nu närmast paralyserad av vad hon sett och fått vara med om när Guds kraft manifesterades, ändå hade hon troligen varit med om mycket när drickande och festande pågått med party och tillställningar. Responsen på det program vi talade in på radion blev mycket positivt från lyssnare och de upplevde det som profetiskt uppbyggande. Det fanns de som lyssnat på radioprogrammet och kom till mötena under veckan och blev frälsta. Tack Jesus!

Nu efter besöket till Riga berättar Majbritt att hon haft en speciell syn för två år sedan gällande Lettland när vi på genomresa stannade upp i Riga för att möta några personer som skulle med till en konferens i Litauen. När hon står där och ser gruppen börjar hon se en vision över speciellt en man som hon inte kände då. Hon ser broar av ljus gå ut från platsen till andra nationer speciellt en mot öst och mot Ryssland, hon se också att han håller i ett flertal nycklar och en speciell gyllene nyckel. Mannen i visionen var den som ringde upp oss och som öppna upp för oss mötena i Riga. Nu ser vi fram emot att kunna ta med ett helt team,och resa runt till olika platser i Lettland.

Källa: http://www.kristetcenter.org/Nytt.htm#Latvia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar